Stenläggning & Lägga marksten

Stenläggning & Lägga marksten i Solna, Stockholm


Behöver du hjälp med stenläggning i Råsunda, Huvudsta, Ursvik, Sundbyberg, Rissne, Duvbo, Danderyd, Lidingö m.m? Vi är en markentreprenör som i vår roll som stensättare vänder oss mot kunder som villaägare, bostadsrättsföreningar, företag och fastighetsägare.

Låt oss ta hand om det tunga arbetet


Oavsett vad syftet är med stenläggningen så går jobbet snabbare samtidigt som kvaliteten blir högre i resultatet om du låter proffs ta hand om arbetet. Vi ger alltid full garanti när vi lägger sten. Med noggrant förarbete ser vi till att stenen ligger på stabilt underlag. I det avslutandet skedet säkrar vi alltid stenläggningen, exempelvis med kantsäkring. Slutresultatet blir stenläggning som håller länge.

 • Uteplatser
 • Kantsten
 • Entréer och uppfarter

Öka fastighetsvärdet med professionell stenläggning


Stenläggning kan utföras i olika syften. Det kan fylla rent kosmetiska funktioner men ibland också vara en nödvändig del exempelvis av en fastighets dränering. Det spelar ingen roll vilken av slutmålen som är aktuella för stensättningen du vill ha hjälp med, i slutändan är det alltid en värdehöjande åtgärd. Hör av dig till oss för kostnadsfri konsultation. Vi hjälper dig med rådgivning om materialval och mer därtill. Inte minst så kan vi ge dig ett kostnadsförslag som du får helt gratis. Välkommen!

Kontakta våra stenläggarexperter


  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Fastighetsadress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *