Kranbilschaufför sökes

Kranbilschaufför sökes till väletablerad markfirma i Solna, Stockholm


Är du en erfaren kranbilschaufför som söker nya äventyr? Vi är en väletablerad bygg- och markfirma från Solna som arbetar med alla slags totalentreprenader och nybyggnation i Stockholm med omnejd. Vi letar nu efter ny duktig personal som vill arbeta med spännande och varierande anläggning och markuppdrag. 

Vi söker 1-2 nya medarbetare beroende på din erfarenhet. Framförallt letar vi efter 1 gubbe som kan både köra kran och lastbil då vi arbetar med bägge. 

Vem vi söker


  • Du innehar B-körkort, C-körkort.
  • Du har certifiering för kranbil (det är väldigt meriterande om du kan köra lastbil och kranbil då du kan vara flexibel på arbetsplatsen).
  • Du är självgående och håller tider.
  • Du tar gärna för dig.
  • Du behåller gott humör på jobbet. 
  • Erfarenhet av service då du är vårt ansikte utåt mot kunder & leverantörer. 

Vilka är vi


Vi är ett företag som sätter sina anställda i första rummet och tar hand om varandra. Ni får även chansen att lära dig saker dagligen och gå på nya utbildningar som hjälper dig i karriären- 

Vi arbetar i hela Stor-Stockholm


Vi har utfört renoveringsarbeten över hela Stockholm, med utgångspunkt från vår snickeriverkstad i Solna (mellan Frösunda/E4:an och Gamla Råsunda). Därför arbetar vi gärna lokalt så som; Danderyd, Djursholm, Upplands Väsby, Ensta, Kista, Täby, Sollentuna, Bromma, Spånga och Jakobsberg. Därför ser vi helst att du kan dessa områden väl. 

Vi ser fram emot att höra från er!

Sök tjänsten här


    CV eller personligt brev

    Personligt brev eller övrigt