Plattsättare sökes

Plattsättare sökes till byggfirma i Solna, Stockholm


Letar du jobb som plattsättare? Vi är en erfaren byggfirma som arbetar med olika nybyggnation och ROT-uppdrag i Stor-Stockholm. Vi arbetar bland annat med stensättning av trädgårdar och kakling till badrum & kök.

Vi söker nu nya medarbetare som vill arbeta med vårt roliga team i Stockholmstrakten och kan hjälpa oss växa. Enklast att söka tjänsten är genom att lämna era uppgifter i formuläret till höger. 

Vem vi letar efter


  • Du innehar yrkesbevis som plattsättare, anläggare eller snickare. För oss är det viktigast att du har intresse för plattsättning och vill bli lära dig mer. 
  • Du har våtrumsbehörighet (Om inte kan vi utbilda dig)
  • Du håller gott humör på jobbet och gillar att vara social mot kunder och våra samarbetspartners. 
  • Har B-körkort (du får tillgång till servicebil).
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av ROT-uppdrag. 

Dina arbetsuppgifter


Du kommer framförallt arbeta med renovering av trädgårdar där vi bygger och murar upp snygga altaner. Du kommer även få renovera om flera badrum och kök så det är ett plus om du kan olika material så som natursten, kakel och klinker.

Vårt arbetsområde i Stockholm


Vi har utfört renoveringsarbeten över hela Stockholm, med utgångspunkt från vår snickeriverkstad i Solna (mellan Frösunda/E4:an och Gamla Råsunda). Därför arbetar vi gärna lokalt så som; Danderyd, Djursholm, Upplands Väsby, Ensta, Kista, Täby, Sollentuna, Bromma, Spånga och Jakobsberg. Därför ser vi helst att du kan dessa områden väl. 

Vi ser fram emot att höra från er!

Sök tjänsten här


    CV eller personligt brev

    Personligt brev eller övrigt