Fönster- & dörrbyten

Fönsterrenoveringar i Solna, Sollentuna & Danderyd, Stockholm


Behöver ni renovera eller byta ut era fönster? Vi är ett byggföretag som har många års erfarenhet av fönsterbyten, inglasningar och finsnickeri till privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar i Stor-Stockholm med omnejd. Bland våra fönsterprojekt finner ni oss i bl.a. Danderyd, Djursholm, Upplands Väsby, Ensta, Kista, Täby, Sollentuna, Bromma, Spånga och Jakobsberg. 

Fönsterbyte i Stockholm


Om ni vill ha ett kostnadsfritt Offert-förslag så rekommenderar vi att ni lämnar ett meddelande och era uppgifter i formuläret till höger. 

Våra renoveringar & byte av fönster & dörrar


 • Fönsterbyten
 • Restaurering av äldre fönster till K-märkta hus
 • Ombyggnationer & finsnickeri av dörrar
 • Inglasningar av altaner, uterum & vinterträdgårdar

Restaurering av fönster vid K-märkta hus


Under våra år som byggföretag har vi lyckats utveckla en specialkompetens av renovering av K-märkta hus. Framförallt är vi vassa på finsnickeri av äldre fönster där vi tar tillbaka dessa till vår verkstad och restaurerar dem med utgångspunkt från vår snickeriverkstad i Solna (mellan Frösunda/E4:an och Gamla Råsunda). Vi arbetar även med fasadrenovering som ni kan läsa vidare om här. 

Installation av dörrar och fönster vid nyproduktion


Är ni ett större byggbolag som är i process att påbörja ett nybygge och letar efter en UE som kan ansvara för alla installationer av fönster och dörrar? I så fall kan ni kontakta vi som gärna tar om helheten!

Fönstermontör i Solna, Sollentuna & Danderyd


Vi ser fram emot att höra från er!

Kontakta vår byggfirma


  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Fastighetsadress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *