Köksbyten

Köksbyten i Solna, Danderyd & Sollentuna, Stockholm


Har ni ett kök som är i behov av en upprustning? Våra proffsiga hantverkare vi har lång erfarenhet av alla slags köksrenoveringar till företag, privatpersoner, fastighetsägare och föreningar i Stor-Stockholm. Framförallt är vi duktiga på lyxrenoveringar där vi skräddarsyr en lösning just för er och förverkligar era tankar & idéer. Bland våra köksprojekt finner ni oss i bl.a. Danderyd, Djursholm, Upplands Väsby, Ensta, Kista, Täby, Sollentuna, Bromma, Spånga och Jakobsberg. 

Om ni vill ha ett kostnadsfritt Offert-förslag så rekommenderar vi att ni lämnar ett meddelande och era uppgifter i formuläret till höger. 

Våra byggnadsarbeten i köket är bl.a


 • Totalrenovering av kök
 • Byten och ommålning av köksluckor
 • Plattsättning till kök (kakel, klinker & natursten)
 • Golvbyten parkettgolv, trägolv m.m.
 • Målning av kök eller andra rum
 • Kabeldragning & belysning

Vi arbetar även med bostadsanpassning av kök


Vårt företag har även utvecklat en specialkompetens inom bostadsanpassningar för personer med funktionsnedsättning. Vi ser det som en rättighet att alla personer på kontoret eller i hemmet ska känna sig bekväma och kunna nyttja alla delar av köket. Bland annat kan vi installera höj-och-sänkbara köksbänkar som är anpassade och utrustade för att hålla i många år framåt. 

Nyttja ROT-avdraget vid köksrenovering


Med åren har vi genomfört flera köksrenoveringar och vi hjälper gärna alla våra kunder med att ansöka för ROT-uppdraget i samband med byggnationen. Genom att nyttja ROT-avdraget kan ni dra ned kostnaden på alla hantverkare i hemmet som renoverar ert kök. 

Om ni har flera frågor angående ROT, så får ni gärna höra av er. Vi hjälper er så gott vi kan! 

Kostnadsfria Offert-förslag


  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Fastighetsadress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *