Altanbyggnationer

Altanrenoveringar i Solna, Danderyd & Sollentuna, Stockholm


Har ni gått i tankarna att bygga ut en altan eller pool till fastigheten? Vi är en byggfirma från Solna som hjälper privatkunder, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och andra byggare med alla slags altanbyggnationer i hela Stor-Stockholm. Bland våra referenser finner ni oss i bl.a. Danderyd, Djursholm, Upplands Väsby, Ensta, Kista, Täby, Sollentuna, Bromma, Spånga och Jakobsberg. 

Om ni vill ha ett kostnadsfritt Offert-förslag så rekommenderar vi att ni lämnar ett meddelande och era uppgifter i formuläret till höger. 

Våra altanbyggen


 • Nyproduktion & ombyggnation av altan
 • Installation av pool
 • Stenläggning
 • Trappbyggnation (av alla sorts material, vi lyssnar på alla era idéer)
 • Installation av grill, dragning av kablar, utebelysning, rörarbeten för rinnande vatten
 • Tillbyggnader uterum, vinterträdgårdar 
 • Inglasningar & markiser

Belysning till det allmänna utrymmet


Oavsett om ni är en bostadsrättsförening och privatperson så är vi experter på installera belysning och dra kablar till allmänna utrymmen så som altaner eller trädgården. Vi är en totalentreprenad där vi tar hand om hela projektet, så vi tar in en av våra underleverantörer som är proffs på alla slags elinstallationer. 

Experter på poolinstallationer


Att installera en pool har blivit ännu mer populärt senaste åren bland svenska barnfamiljer och i samband med detta har även flera många nya poolvarianter vuxit fram. Vi är en av de få företagen i Stockholm som erbjuder skräddarsydda poolinstallationer, oavsett material, där vi kan bygga upp allt efter era önskemål. 

Dra ned kostnaderna genom ROT-Avdraget


Med åren har vi genomfört flera ROT-uppdrag och utvecklat en specialkompetens att hjälpa privatkunder. Därav kan vi förbereda alla pappersarbeten så ni kan dra ned kostnaderna genom ROT-avdraget på up till 30% och hjälpa er med alla frågor. 

Vi ser fram emot att höra från er!

Kontakta oss för ett kostnadsfritt Offert-förslag


  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Fastighetsadress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *