Bygga garage

Garagebyggnationer i Solna, Danderyd & Sollentuna, Stockholm


Är det dags att renovera ert garage eller bygga till ett nytt? Vi är en lokal byggentreprenör från Solna som hjälper privatkunder, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och byggföretag med alla slags byggnationer och ombyggnader av garagekonstruktioner i Stor-Stockholm. Bland våra garagebyggnationer hittar ni oss i bl.a. Danderyd, Djursholm, Upplands Väsby, Ensta, Kista, Täby, Sollentuna, Bromma, Spånga och Jakobsberg. 

Om ni vill ha ett kostnadsfritt Offert-förslag så rekommenderar vi att ni lämnar ett meddelande och era uppgifter i formuläret till höger. 

Våra garagekonstruktioner


 • Totalentreprenad vid garagebyggen 
 • Gjutning av garagegrund
 • Asfaltering vid garageuppfart
 • Renovering av garagedörr
 • Målning av garage
 • Dragning av elkablar & rör för rinnande vatten
 • Fastighetsautomation & belysning

Totalentreprenad vid garagebyggen


Vi är i grunden en totalentreprenör som erbjuder våra kunder helhetslösningar inom garagebyggnation. Vår arbetsprocess fungerar genom att våra projektledare kommer förbi på ett kostnadsfritt offert-förslag och börjar inspektera platsen samt samtalar priser och kostnader. Om vi kommer överens sätter vi igång och tar hand om hela projektet från gjutning till dragning av rör & kablar, till uppbyggnad av väggar och tak. 

Intresserad av “Ute-garage” istället?


Vi har även märkt att senaste åren har en gammal trend vuxit fram och blivit modern med så kallade ute-garage eller “carports” i engelska. Det finns många fördelar att bygga till ett ute-garage istället för ett vanligt då det är mycket billigare, men också en enklare konstruktion som går att bygga upp utan bärande väggar eller direkt mot huset. 

Vi ser fram emot att höra från er!

Kontakta vår byggföretag


  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Fastighetsadress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *